تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

Blog Article

از طرف دیگر، طرح کسبوکار کمک میکند بودجه جذب کنید. یا حتی شرکای تجاری یا سرمایهگذار پیدا کنید. در نهایت اگر این طرح را با دقت و جزئیات بنویسید میتوانید دیگران را متقاعد کنید با شما همکاری کنند.

در این بخش باید آرزوها و رویاهای شما را برای تجارت اشاره دارد. می توانید بیانیه چشم انداز خود را اینجا بنویسید. مثلا: چه خواهید ساخت؟

انواع نوآوری در کسبوکارها ۷ توصیه طلایی برای "کسبوکارهای کوچک" شما هم با نظرات و پرسشهایتان در ارتقا این مقاله مشارکت کنید لغو پاسخ

لیستی از افراد یا منابع مورد نیاز خود تهیه کنید اما سرمایه لازم برای تهیه آن را بدون کمک سرمایه گذاری خارجی ندارید. مقدار مورد نیاز خود را مشخص کنید.

نکته کلیدی در این بخش این است که مختصر و در عین حال جذاب باشد.

خلاصه طرح در واقع تمام اطلاعات ضروری در مورد کسبوکار را به صورت فشرده و کوتاه بازگو میکند.

آیا کالایی را می فروش ویژهید؟ پس چه کسی آن را اطلاعات بیشتر تولید می کند ، چه کسی آن را توزیع می کند ، و چه کسی آن را تبلیغ می کند؟ شما باید شرکای اصلی خود را لیست کنید ، که بدون آن تجارت شما نمی تواند وجود داشته باشد.

در این مقاله ده قدم اصلی برای نوشتن یک نمونه بیزینس پلن را برایتان توضیح دادیم. اما هنوز هم چند نکته مهم دیگر وجود دارد.

از سوی دیگر، برنامه استراتژیک، اهداف بلندمدت و "چگونگی" را با تمرکز بر موارد زیر ترسیم می کند:

مهم نیست که چقدر عالی باشید ، شما فقط یک نفر هستید. خوب است که یک تیم داشته باشید تا به شما کمک کند. چه کسانی هستند و چه مهارت و تجربیاتی دارند ؟

هدف ساختن یک طرح تجاری گسترده نیست، بلکه یک طرح تجاری "ناب" است که بتوان آن را بر اساس بازخورد مشتری تغییر داد و سپس در فواصل زمانی منظم مجدداً ارزیابی کرد تا زمانی که به پتانسیل بازار برسد – یا شکست بخورد.

این بخش از بیزینس پلن باید ستارههای تیم و مدیریت شما را به نمایش بگذارد. از طرف دیگر این بخش از طرح باید شامل این موارد هم باشد:

رقابت کیست؟ آنها چه چیزی را ارائه می دهند و چه چیزی شما را متمایز می کند؟

با چه کسانی رقیب هستید و با چه کسانی میتوانید هلدینگ راه بیندازید؟

Report this page